Liity tiimiimme

Etsimme aina uusia innokkaita tiimipelaajia liittymään joukkoomme.

Ura

Liity tiimiimme

PERHEVARALLISUUSOIKEUTEEN ERIKOISTUNUT JURISTI/ASIANAJAJA

Etsimme aina uusia innokkaita tiimipelaajia liittymään joukkoomme. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme – lähetä meille avoin hakemus.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Työntekijöidemme ei tarvitse sopia yhteen muottiin. Meille tärkeintä on, että olet aito tiimipelaaja ja haluat kehittyä jatkuvasti. Työskentelemme I&O Partnersilla pienissä tiimeissä, joissa osakkaat ovat aktiivisesti mukana. 

Me todella uskomme, että tiimityö on avain menestykseen. Yksi keskeisistä arvoistamme on intohimomme juridiikkaa kohtaan. Teemme juridiikkaa intohimoisesti ja palvelemme asiakkaitamme koko sydämestämme. Jos jaat kanssamme nämä arvot, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Tutustu työntekijöihimme

Helena Wist

Senior Associate

Olen aina halunnut työskennellä pienessä asianajotoimistossa I&O Partnersin kaltaisen toimiston tarjoamien uramahdollisuuksien vuoksi. Pienessä toimistossa saa työskennellä useiden eri oikeudenalojen parissa, ja tämä monipuolinen kokemus mahdollistaa kasvun ammattilaiseksi, joka osaa tarkastella asioita monista eri näkökulmista. Lisäksi saamme alusta alkaen työskennellä tiiviissä yhteistyössä osakkaiden kanssa ja oppia heidän arvokkaasta kokemuksestaan. Meitä kannustetaan astumaan mukavuusalueidemme ulkopuolelle ja ajattelemaan itsenäisesti, mutta samalla voimme aina luottaa kokeneen ja erittäin ammattitaitoisen tiimimme tukeen. 

Tämä on ollut erittäin palkitsevaa, sillä minulla on jo useaan otteeseen ollut tärkeä rooli monimutkaisissa yritysjärjestelyissä ja työskentelen jatkuvasti suoraan asiakkaiden kanssa. Pienemmässä toimistossa pidän lisäksi tiiviistä työyhteisöstä – I&O Partnersilla kaikki tuntevat toisensa ja ilmapiirimme on hyvin avoin. Olen ensimmäisestä työpäivästäni lähtien tuntenut oloni tervetulleeksi, ja nautin todella työskentelystä täällä.

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.