Arvomme

Toimintamme perustuu vahvasti arvoihimme. Uskomme siihen, että arvomme vaikuttavat hyvän työilmapiirin ja työympäristömme lisäksi keskeisesti asiakkaidemme tehokkaaseen palvelemiseen. Intohimoinen suhtautumisemme juridiikkaan johtaa huipputuloksiin ja ammattimaiseen otteeseen kaikessa toiminnassamme.

Arvomme
Kunnioitus

Kunnioitamme kaikessa tekemisessämme asiakkaitamme, toisiamme, kollegoitamme sekä ympäristöä.

Yhteisöllisyys

Toimimme tiiminä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja meistä on mukava tehdä töitä yhdessä.

Ammattimaisuus

Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua. Oikeudellisessa osaamisessa sekä asiakkaiden yksilöllisessä kohtaamisessa kuulumme alan parhaimmistoon. 

Elämänlaatu

Mahdollistamme työntekijöillemme haasteellisen ja mielenkiintoisen urakehityksen tinkimättä tasapainoisesta yksityiselämästä. Asiantuntijoidemme hyvinvointiin panostamalla takaamme myös asiakkaalle tuottamamme lisäarvon.

Intohimo

Teemme juridiikkaa intohimoisesti ja palvelemme asiakkaitamme koko sydämestämme. Intohimoinen suhtautumisemme juridiikkaa kohtaan takaa jatkuvan kehittymisen ja oppimisen.

Yhteiskuntavastuu

Haluamme näyttää toiminnallamme esimerkkiä ja siksi kaikki toimintamme perustuu yritys-, yhteiskunta- ja ympäristövastuuseen. Uskomme, että pitkäaikaiset, kestävät liiketoimintakäytännöt sekä tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden edistäminen johtavat siihen, että yhteiskunta- ja ympäristönäkökulmat otetaan aidosti huomioon kaikilla toimintamme osa-alueilla. Esimerkillä johtaminen on keinomme edesauttaa tätä muutosta.

Olemme yksi ensimmäisistä suomalaisista asianajotoimistosta, jotka ovat liittyneet YK:n Global Compact -verkostoon. Sen kautta voimme edistää parempaa tulevaisuutta ihmisoikeuksien, ympäristön sekä työolojen kannalta.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja yhteiskuntavastuustamme, ota yhteyttä yhteiskuntavastuutiimiimme:

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.