Tietoa meistä

I&O Partners tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista palvelua ja henkilökohtaista oikeudellista neuvontaa. I&O Partners on yhdistelmä osakkaidemme vuosikymmenten kokemusta ja ammattitaitoa sekä nuorempien juristien kunnianhimoa ja lahjakkuutta. Osakkaillamme on vuosikymmenien kokemus isoista asianajotoimistoista Helsingissä.

Tietoa meistä

Arvomme

Toimintamme perustuu vahvasti arvoihimme. Uskomme siihen, että arvomme vaikuttavat hyvän työilmapiirin lisäksi keskeisesti siihen, että voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Intohimoinen suhtautumisemme juridiikkaan johtaa huipputuloksiin ja ammattimaiseen otteeseen kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää

Kansainvälinen verkostomme

Kansainvälisten verkostojemme avulla olemme luoneet ja vahvistaneet pitkäaikaisia ammatillisia suhteita kollegoiden kanssa ympäri maailmaa. Verkostojemme ansiosta voimme avustaa asiakkaitamme rajat ylittävissä oikeudellisissa toimeksiannoissa tekemällä yhteistyötä ulkomaisten jäsentoimistojen kanssa.

Andersen Global

Liityimme Andersen Globalin kumppaniksi vuonna 2022. Andersen Global on vahvistanut kansainvälistä osaamistamme ja sen kautta voimme tarjota asiakkaillemme juridisia palveluja ympäri maailmaa.

Andersen Global on kansainvälinen ketju, jonka jäsentoimistot ovat toisistaan itsenäisiä ja oikeudellisesti erillisiä toimijoita. Andersen Globaliin kuuluu niin juridiikan kuin verotuksen ammattilaisia ympäri maailmaa. Andersen Global on perustettu 2013 USA:ssa ja tänä päivänä siihen kuuluu yli 12.000 ammattilaista ja yli 1.800 partneria ympäri maailmaa. Andersen Globalilla on jäsen- ja yhteistyötoimistoja yli 380 kaupungissa yli 170 maassa.

Lue lisää Andersen Globalista täältä.

Olemme olleet kansainvälisen Legalink-verkoston jäsen vuodesta 2019.

Legalink on 68 riippumattoman, liikejuridiikkaan keskittyneen asianajotoimiston kansainvälinen verkosto, jonka jäsentoimistot edustavat maailman tärkeimpiä kaupallisia keskuksia.

Managing Partnerin terveiset

Tavoitteenamme on aina ollut olla asianajotoimisto, joka tarjoaa asiakkaillemme laadukasta palvelua keskittymällä olennaiseen sekä toimimalla tavalla, jota asiakkaamme ymmärtävät ja arvostavat. Sitoutumisemme asiakkaita, heidän liiketoimintaansa ja juridiikkaa kohtaan yhdistettynä suoraviivaiseen työskentelytapaamme takaa sen, että asiakkaan etuja valvotaan parhaalla mahdollisella tavalla. Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina, ja siksi pyrimme tarjoamaan enemmän kuin vain ratkaisuja arkisiin oikeudellisiin kysymyksiin.

Uskomme, että kaikki tämä saavutetaan tavalla, jossa otetaan huomioon paitsi asiakkaidemme etu, myös työntekijöidemme hyvinvointi. Näin varmistamme, että sitoutumisemme johtaa sinun menestykseesi.

Andrei Aganimov

Managing Partner

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.