Yhteyshenkilö

Andrei Aganimov
Andrei Aganimov
Managing Partner

Andrei neuvoo asiakkaitamme erilaisissa rahoitusjärjestelyissä. Hänellä on kattava kokemus sekä rahoituslaitosten että yritysten ja sijoittajien edustamisesta velkarahoituksen ja strukturoidun rahoituksen, yrityskaupparahoituksen, yritysjärjestelyjen ja laivarahoituksen alalla. Lisäksi Andrei on erikoistunut neuvomaan asiakkaitamme yrityskauppajärjestelyissä ja yhtiöoikeudellisissa asioissa.

Ennen I&O Partnersia Andrei toimi useita vuosia osakkaana ja rahoitustiimin vetäjänä Borenius Asianajotoimisto Oy:ssä, jossa hänen palvelunsa kattoivat kaikki rahoituksen osa-alueet. Sitä ennen Andrei työskenteli kymmenen vuotta Nordea Bank Oyj:lla, jossa hän keskittyi pääasiassa strukturoituun rahoitukseen sekä velka- ja laivarahoitukseen. Andrei on usean vuoden ajan sijoittunut korkealle kaikissa merkittävissä oikeudellisissa rankingeissa.

Korostukset:

Andrei advised the senior lenders in a transaction, whereby CapMan Special Situations acquired both shares and debt of HopLop Oy.

Andrei advised technology and design house Huld Oy in the financing of the acquisition of software development house Devatus Oy.

Andrei advised Alteams Oy in connection with the refinancing arrangements of the Alteams Group.

Koulutus:

Helsingin yliopisto, oikeustieteen kandidaatti (1992)

Varatuomari (1993)

Ura:
  • I&O Partners Asianajotoimisto Oy (2021-)
  • Itäinen & Ojantakanen Asianajotoimisto Oy (2020-2021)
  • Borenius Asianajotoimisto Oy (2008-2018)
  • Nordea Bank Oyj (1994-2008)
  • Porvoon käräjäoikeus, auskultointi (1993)
  • Varatuomari (1993)
Kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Jäsenyydet:

Suomen Asianajajaliitto

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.