Rahoitus ja uudelleenjärjestelyt

Neuvomme lainanantajia, lainanottajia ja muita tahoja pankki- ja rahoitustransaktioissa, mukaan lukien syndikoidut ja kahdenväliset lainat sekä yrityskauppa-, kiinteistö- ja projektirahoitusjärjestelyt sekä strukturoidut rahoitusjärjestelyt. Avustamme myös eri sidosryhmiä uudelleenjärjestelyissä ja velkajärjestelyissä. Neuvomme asiakkaitamme myös pankki- ja rahoitusjuridiikkaan liittyvässä sääntelyssä.

Rahoitus ja uudelleenjärjestelyt

Our services include the following:

  • Pankkirahoitus, mukaan lukien syndikoitu rahoitus sekä yrityskauppa-, kiinteistö-, omaisuus-, vienti- yritys- ja muu lainarahoitus
  • Arvopaperistaminen, joukkovelkakirjat ja muu varallisuuteen perustuva rahoitus
  • Velkojen uudelleenjärjestelyt

Yhteyshenkilö

Andrei Aganimov
Andrei Aganimov
Managing Partner

Andrei neuvoo asiakkaitamme erilaisissa rahoitusjärjestelyissä. Hänellä on kattava kokemus sekä rahoituslaitosten että yritysten ja sijoittajien edustamisesta velkarahoituksen ja strukturoidun rahoituksen, yrityskaupparahoituksen, yritysjärjestelyjen ja laivarahoituksen alalla. Lisäksi Andrei on erikoistunut neuvomaan asiakkaitamme yrityskauppajärjestelyissä ja yhtiöoikeudellisissa asioissa.

Ennen I&O Partnersia Andrei toimi useita vuosia osakkaana ja rahoitustiimin vetäjänä Borenius Asianajotoimisto Oy:ssä, jossa hänen palvelunsa kattoivat kaikki rahoituksen osa-alueet. Sitä ennen Andrei työskenteli kymmenen vuotta Nordea Bank Oyj:lla, jossa hän keskittyi pääasiassa strukturoituun rahoitukseen sekä velka- ja laivarahoitukseen. Andrei on usean vuoden ajan sijoittunut korkealle kaikissa merkittävissä oikeudellisissa rankingeissa.

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.