Yritysjärjestelyt

Neuvomme asiakkaitamme kaikissa kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysjärjestelyissä, mukaan lukien yritysten ja liiketoimintojen myynnit ja ostot, strukturoidut huutokaupat, sulautumiset, divestoinnit, yritysostot ja uudelleenjärjestelyt. Tarjoamme innovatiivisia lähestymistapoja ja ratkaisukeskeistä asiantuntemusta liiketoimien kaikissa vaiheissa varmistaaksemme liiketoimien onnistumisen. Olemme ylpeitä siitä, että ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa, ja tarjoamme aina käytännöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme erityistarpeita ja -toiveita myös monimutkaisissa yritystransaktioissa.

Yritysjärjestelyt

Palvelumme kattavat muun muassa:

  • Kotimaiset ja kansainväliset yritysjärjestelyt
  • Pääomasijoittamiseen liittyvät toimeksiannot
  • Julkiset yrityskaupat
  • Yhteisyritykset
  • Kiinteistötransaktiot

Yhteyshenkilöt

Risto Ojantakanen
Risto Ojantakanen
Senior Partner

Risto avustaa asiakkaita yritysjärjestelyissä ja yrityskaupoissa sekä yleisissä yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä. Hän myös toimii välimiehenä yhtiöoikeudellisissa ja kaupallisissa riidoissa. Lisäksi Ristolla on asiantuntemusta energia-, vakuutus- ja insolvenssioikeudesta. Risto neuvoo yhtiöiden hallituksia esimerkiksi kriisirahoitukseen liittyvissä asioissa ja toimii puheenjohtajana yhtiökokouksissa. Yli 35 vuotta kestäneen uransa aikana Risto on työskennellyt sekä kotimaisten että kansainvälisten transaktioiden parissa niin Euroopassa, Aasiassa kuin Pohjois-Amerikassakin.

Andrei Aganimov
Andrei Aganimov
Managing Partner

Andrei neuvoo asiakkaitamme erilaisissa rahoitusjärjestelyissä. Hänellä on kattava kokemus sekä rahoituslaitosten että yritysten ja sijoittajien edustamisesta velkarahoituksen ja strukturoidun rahoituksen, yrityskaupparahoituksen, yritysjärjestelyjen ja laivarahoituksen alalla. Lisäksi Andrei on erikoistunut neuvomaan asiakkaitamme yrityskauppajärjestelyissä ja yhtiöoikeudellisissa asioissa.

Ennen I&O Partnersia Andrei toimi useita vuosia osakkaana ja rahoitustiimin vetäjänä Borenius Asianajotoimisto Oy:ssä, jossa hänen palvelunsa kattoivat kaikki rahoituksen osa-alueet. Sitä ennen Andrei työskenteli kymmenen vuotta Nordea Bank Oyj:lla, jossa hän keskittyi pääasiassa strukturoituun rahoitukseen sekä velka- ja laivarahoitukseen. Andrei on usean vuoden ajan sijoittunut korkealle kaikissa merkittävissä oikeudellisissa rankingeissa.

Helena Wist
Helena Wist
Senior Associate

Helena on erikoistunut yritysjärjestelyihin ja hän on ollut mukana hoitamassa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yrityskauppoja sekä myyjän että ostajan neuvonantajan rooleissa.  Helena neuvoo asiakkaitamme myös erilaisissa yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa asioissa. Lisäksi hän avustaa asiakkaitamme kaikissa työoikeudellisissa toimeksiannoissa, kuten työ- ja johtajasopimuksissa, yhteistoimintamenettelyissä, riitatilanteissa ja muissa työoikeuteen liittyvissä päivittäisissä kysymyksissä.

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.