I&O Partners kirkastaa strategiansa
I&O Partners kirkastaa strategiansa
03.06.2024

I&O Partners kirkastaa strategiansa – jatkossa vielä selkeämmin fokuksessa kotimaiset ja kansainväliset yritysasiakkaat

Strategiamme päivityksellä keskitymme palvelemaan yritysasiakkaitamme entistä paremmin ohjaamalla resurssimme puhtaasti yritysjuridiikan tarpeisiin. Pääpainopisteemme ovat kotimaisissa ja kansainvälisissä yritysjärjestelyissä, yhtiöoikeudellisessa neuvonannossa, rahoituksessa, yritysverotuksessa sekä liike-elämän riidanratkaisussa.

Keskittymällä yritysasiakkaisiin pystymme entistä paremmin toimimaan asiakkaidemme strategisena kumppanina sekä tarjoamaan ensiluokkaista räätälöityä neuvonantoa ja tukea asiakkaidemme vaativammissakin hankkeissa. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme luonnollisin valinta boutique-asianajotoimistoksi, kun toimeksianto tai asiakas vaatii ketterää ja henkilökohtaista palvelua huippulaadusta tinkimättä. Yhdistämällä osakkaidemme Risto Ojantakasen ja Andrei Aganimovin vuosikymmenten kokemus Suomen suurimmista asianajotoimistoista ja ulkomailta sekä nuoremman sukupolven juristiemme kunnianhimoiset pyrkimykset markkinoiden johtaviksi asiantuntijoiksi, voimme taata asiakkaalle osaavan ja ammattimaisen palvelun.

Jatkamme Andersen Globalin ja Legalinkin yhteistyökumppaneina. Vahvat kansainväliset verkostomme mahdollistavat asiakkaidemme palvelemisen ”yhden luukun kautta” silloin, kun toimeksianto vaatii rajat ylittävää yhteistyötä. Käytämme yhteistyökumppaneinamme vain alan parhaita osaajia ja tuomme samalla heiltä omaksumamme parhaimmat kansainväliset käytännöt ja markkinatietämyksen asiakkaidemme käyttöön.

Strategiamme päivittäminen tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä muualle siirtyvien osakkaidemme kanssa, jotka ovat kukin huippuosaajia alallaan. Toivotamme heille kaikkea onnea ja menestystä tulevaisuudessa. 

Meidän 11 hengen tiimimme palvelee nyt Helsingissä uudessa osoitteessa Keskuskatu 7. Tervetuloa käymään.

Päivitetty strategia mahdollistaa paremman palvelun tarjoamisen yritysasiakkaillemme. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme parhaaseen mahdolliseen palvelemiseen, ja tämä lupaus pysyy kaiken toiminnan etulinjassa”, kertoo Aganimov, Managing Partner. 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Andrei Aganimov (+358 400 198 470).

Andrei Aganimov
Andrei Aganimov
Managing Partner

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.