I&O Partners Asianajotoimisto Oy ja Asianajotoimisto Seppo Lindberg Oy yhdistävät voimansa
I&O Partners Asianajotoimisto Oy ja Asianajotoimisto Seppo Lindberg Oy yhdistävät voimansa
15.09.2022

Asianajaja, varatuomari Petra Lindberg on kutsuttu I&O Partners Asianajotoimisto Oy:n osakkaaksi 3.10.2022 alkaen ja samalla Asianajotoimisto Seppo Lindberg Oy:n koko henkilökunta siirtyy I&O Partnersin palvelukseen.

I&O Partners Asianajotoimisto ja Asianajotoimisto Seppo Lindberg ovat sopineet, että Asianajotoimisto Seppo Lindbergin koko henkilökunta siirtyy I&O Partnersin palvelukseen lokakuun alusta lähtien. Tällä varmistetaan, että Asianajotoimisto Seppo Lindbergin asiakkaat tulevat jatkossakin saamaan erinomaista palvelua resurssien kasvaessa ja palvelujen laajentuessa.

I&O Partnersin osalta järjestely edelleen vahvistaa toimiston perhe- ja jäämistöoikeus-, riidanratkaisu- sekä insolvenssipraktiikoita ja luo entistä paremmat puitteet vastata asiakkaiden entistä vaativimpiin tarpeisiin.

Järjestely tukee myös muiden praktiikkaryhmiemme toimintaa ja siten vahvistaa liiketoimintamme laajentumista ja kehittymistä.

Petra Lindbergillä on 18 vuoden kokemus asianajotoimistossa sopimusoikeudesta, riita-asioiden oikeudenkäynneistä, perhe- ja jäämistöoikeudesta sekä konkurssipesien hoitamisesta. Petra myös johtaa hallituksen puheenjohtajana Suomen Asianajajaliiton suurinta osastoa Helsingin Asianajajayhdistystä.

Olemme erittäin mielissämme tästä järjestelystä ja uskomme vakaasti, että Petran ja Sepon kokemus ja asiantuntemus, unohtamatta muun siirtyvän henkilökunnan vahvaa kokemusta, mahdollistaa entistä paremman palvelukonseptin tuottamisen asiakkaille. Tämä on myös selkeä viesti siitä, että toimistomme kasvaa samalla, kun asiakkaidemme tarpeet kasvavat. Petra Lindbergin liittyminen I&O Partnersiin vahvistaa entisestään toimiston palveluntarjontaa riidanratkaisun, perhe- ja jäämistöoikeuden sekä insolvenssioikeuden aloilla ja tätä kautta myös tukee toimiston yhtiö- ja sopimusoikeudellisiin toimeksiantoihin sekä yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita, kertoo toimiston Managing Partner Andrei Aganimov.

Lisätietoja antavat Andrei Aganimov (puh. +358 400 198 470) ja Petra Lindberg (puh. +358 44 032 3996).

Andrei Aganimov
Andrei Aganimov
Managing Partner

Have a project in mind? Contact us.