Tervetuloa Tehokas tiedonjako kilpailusensitiivisessä yrityskaupassa -seminaariin 12.3.
Tervetuloa Tehokas tiedonjako kilpailusensitiivisessä yrityskaupassa -seminaariin 12.3.
22.02.2024

Tervetuloa aamiaisseminaariin toimistollemme tiistaina 12. maaliskuuta klo 8.30–10.30.

I&O Partnersin, Neuvoa Advisorsin ja Admincontrolin järjestämässä tilaisuudessa käsittelemme mm. kilpailusensitiivistä tietoa yrityskauppojen valmistelussa, taloudellisen neuvonantajan näkökulmaa yrityskauppaprosessissa sekä kilpailusensitiivisen ja keskustelun hallintaa datahuoneiden avulla.

Ajankohta: Tiistai 12.3.2024 klo 8.30–10.30 (sisältää aamiaisen ja tervetulokahvit)
Paikka: I&O Partners, Fabianinkatu 9 A, 6. kerros
Agenda:

  • Aamiainen ja verkostoitumista, 8.30
  • Tilaisuuden avaus, Mika Vauhkonen, Neuvoa Advisors, klo 9.00
  • Kilpailusensitiivinen tieto yrityskaupan valmistelussa, Laura Hirvijoki, I&O Partners, klo 9.10
  • Taloudellisen neuvonantajan näkökulma yrityskauppaprosessissa, Niklas Viitanen, Neuvoa Advisors, klo 9.30
  • Turvaa liikesalaisuutesi: Kilpailusensitiivisen tiedon ja keskustelun hallinta datahuoneiden avulla, Erik Alopaeus, Admincontrol, klo 9.50
  • Kysymyksiä ja vapaata keskustelua, klo 10.10
  • Tilaisuus päättyy klo 11.00

Ilmoittaudu seminaariin Neuvoan sivustolla osoitteessa https://www.neuvoa.fi/ilmoittaudu/

Tilaisuudessa esiintymässä

Mika Vauhkonen, Toimitusjohtaja, Neuvoa Advisors

Mika Vauhkonen on Neuvoa Advisorin toimitusjohtaja. Hän on toiminut nykyisessä roolissaan vuodesta 2015 lähtien. Hänellä on kokemusta useista yritysjärjestelyhankkeista, missä hän on toiminut erilaisissa rooleissa, mukaan lukien projektipäällikkönä sekä tukirooleissa. Lisäksi Mika on aktiivisesti mukana myynnissä, markkinoinnissa ja kumppanuussuhteiden kehittämisessä. Mikalla on noin 20 vuoden kokemus yritys- ja rahoitusjärjestelyiden alueella, mukaan lukien kotimaiset ja kansainväliset yrityskaupat sekä rajoitusjärjestelyt. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja hänellä on myös MBA-tutkinto sekä strategian alan MSc-tutkinto Business Schoolista (UK). Mikan vahvuuksia on nopea uusien asioiden omaksuminen, joka auttaa häntä ymmärtämään asiakkaiden tilanteita ja löytämään niihin sopivia ratkaisuvaihtoehtoja. Hän työskentelee määrätietoisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Seminaarin aiheet, kuten tietojen välittämisen huoli yritysjärjestelyissä sekä kilpailuoikeudelliset näkökulmat, ovat tuttuja hänelle ja näkyvät usein hänen työssään.

Niklas Viitanen, Associate Director, Neuvoa Advisors

Niklas Viitanen toimii Neuvoa Advisorsilla Associate Directorina. Hänellä on noin 10 vuoden kokemus yritys- ja rahoitusjärjestelyjen alalta. Niklaksen työssä korostuu monipuolisuus: hän toimii yritysjärjestelyhankkeissa eri rooleissa, kuten projektipäällikkönä sekä projektien tukena. Lisäksi hän käyttää aikaa Neuvoan myyntiin ja markkinointiin. Koulutukseltaan Niklas on ekonomi (erikoistuminen rahoitukseen) Aalto Yliopistosta. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu kyky hahmottaa nopeasti monimutkaisia tilanteita, mikä auttaa keskittymään ongelman tai kysymyksen ytimeen. Tämä taito on erityisen hyödyllinen niin yrityskauppaprosesseissa kuin arvonmäärityksissä ja rajatummissa toimeksiannoissakin. Seminaarin aiheiden osalta hän on usein toiminut neuvonantajana prosesseissa, joissa Clean Team -rakenne on ollut tarpeen joko kilpailuoikeudellisista tai liiketoiminnallisista syistä. Hän korostaa luottamuksellisen tiedon tarkan suojaamisen merkitystä, sillä se voi olla keskeinen työkalu neuvottelujen mahdollistamisessa.

Laura Hirvijoki, Senior Associate, I&O Partners

Laura Hirvijoki työskentelee I&O Partnersilla asianajajana. Hänellä on kahdeksan vuoden kokemus juristin tehtävistä, toimien sekä in-house -juristina että asianajatoimistossa. Päivittäisessä työssään Laura avustaa asiakkaita yrityskauppojen ohella erityisesti yhtiöoikeudellisissa, sopimusoikeudellisissa sekä tietosuojaa koskevissa kysymyksissä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen maisteri (OTM) sekä tradenomi. Lisäksi hän on suorittanut tuomioistuinharjoittelun. Lauran vahvuuksia ovat avarakatseisuus ja tarkka yksityiskohtien hallinta.

Erik Alopaeus, Head of Virtual Data Rooms, Admincontrol

Erik Alopaeus on Admincontrolin Head of Virtual Data Rooms. Erikin vastuualueisiin kuuluu Suomen virtuaalisten tietohuoneiden (VDR) markkina, myynti, markkinointi sekä tiimin johtaminen. Hänellä on kymmenisen vuoden kokemus myynnin ja johtamisen alalta, ja hän on ollut keskeisessä roolissa rakentamassa Admincontrolia erittäin vahvaksi ja luotettavaksi toimijaksi yritys- ja kiinteistökaupan sektorilla. Koulutukseltaan Erik on kauppatieteiden maisteri. Hän osaa erityisen hyvin valottaa teknisiä seikkoja, jotka ovat tärkeitä huomioida yrityksen myyntiprosessissa. Lisäksi hänen intohimonsa aiheeseen ja jatkuva oppimisen halu ovat hänen suurimpia vahvuuksiaan. Erikin työssä seminaarin aiheet ovat tärkeitä ja keskeisiä. Hänellä on tärkeä rooli asiakkaiden opastamisessa yrityksen datan suojaamisessa, käyttöoikeuksien hallinnassa ja eri osapuolten välisessä kommunikoinnissa.

Onko sinulla projekti mielessä?
Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.