Kom med i vårt team

Vi letar alltid efter nya ivriga teammedlemmar till vårt team.

Karriär

Kom med i vårt team

JURIST/ADVOKAT SPECIALISERAD PÅ FAMILJEFÖRMÖGENHETSRÄTT

Här kan du skicka en öppen ansökan om du är intresserad av att komma med i vår team.

Vad kan vi erbjuda dig?

Det finns absolut ingen mall du behöver passa in i för att arbeta hos oss. För oss är det viktigaste att du är en riktig lagspelare som ständigt vill utvecklas. På I&O Partners arbetar vi i små team med hög partneruppmärksamhet.

Vi tror innerligt på att lagarbete är nyckeln till framgång. Dessutom är passion för juridik en av våra grundvärderingar, vilket innebär att vi utövar juridik med stor passion och betjänar våra klienter helhjärtat. Om du delar dessa värderingar med oss är du möjligtvis precis den person vi söker efter.

Träffa några kolleger

Helena Wist

Senior Associate

Jag har alltid velat arbeta på en boutique-advokatbyrå på grund av de karriärmöjligheter som en byrå som I&O Partners har att erbjuda. Förutom att vi får arbeta med en mängd olika rättsområden, genom vilka vi kan växa som experter med förmåga att se på saker och ting ur många olika perspektiv, får vi i ett tidigt skede samarbeta tätt med och lära oss direkt av våra delägare. Vi uppmuntras att gå utanför vår bekvämlighetszon och tänka självständigt, om än alltid med stöd av vårt erfarna och ytterst professionella team.

För mig har detta varit oerhört givande, eftersom jag redan flera gånger haft nyckelroller i komplexa M&A-projekt och ständigt arbetar i samverkan med våra klienter. En annan sak jag gillar med boutiquebyråer är den starka arbetsgemenskapen – på I&O Partners känner alla varandra och atmosfären är väldigt öppen. Sedan min första dag här har jag känt mig oerhört välkommen av hela teamet och jag tycker verkligen om att arbeta här.

Har du ett projekt i åtanke? Kontakta oss.